Main Content

Novinky z futbalového sveta (1.11.)

utorok, 1. november 2011 17:26 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (1.11.)
Novinky z futbalového sveta (1.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Skončili sme

Slovenská futbalová reprezentácia mala v tomto kalendárnom roku naplánovaný ešte jeden prípravný zápas, konkrétne s Bieloruskom v Dubaji. Kvôli chýbajúcim financiám sa však nakoniec neuskutoční a dnes vedenie zväzu oznámilo, že na tento rok Slovensko dohralo.

Smelé plány

Pozajtra čaká úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan prestížny zápas v parížskom Parku Princov. Zverenci Vladimíra Weissa sa hotujú, že chcú odísť z metropoly Francúzska so vztýčenými hlavami. Čo by to znamenalo pre vás? Zisk bodov, alebo prijateľná prehra?

Rozhodnuté


Mestská rada v Londýne sa rozhodla, že Stamford Bridge, kde hráva svoje domáce zápasy Chelsea jednoducho treba rozšíriť. Hovorilo sa o stavbe nového štadióna, no vedenie sa zhodlo, že tým by prišli The Blues o kus histórie.

Zapata sa zranil


Španielskemu Villarealu sa v poslednom čase skutočne lepí smola na päty. V domácej lige sa mu nedarí a navyše sa „žltej ponorke“ zranil aj kanonier Rossi. Akoby toho nebolo dosť, aktuálne sa zranil aj jeden z kľúčových hráčov, Christian Zapata.

Cavani do Londýna?


V kuloároch sa pošepkáva, že londýnska Chelsea by v zimnom prestupovom okne rada získala do svojich radov kanoniera SSC Neapol Edisona Cavaniho. Trhová cena by sa mala pohybovať okolo 35 miliónov eur.