Main Content

Icardi chce ostať v Interi. Vedenie mu poslalo jasný odkaz

utorok, 6. august 2019 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Argentínsky útočník Mauro Icardi dal viackrát najavo, že by rád opustil Inter Miláno. Klubové vedenie s ním stratilo trpezlivosť a umožnilo mu odchod. Nakoniec všetko môže dopadnúť inak.

Koncom minulého ročníka Mauro Icardi definitívne spálil svoje mosty s vedením Interu Miláno. Z veľkej časti za to môže jeho manželka Wanda Nara, ktorá je zároveň hráčovou agentkou. Cez médiá posielala šéfom čierno-modrých odkazy.

Výsledok? Odobranie kapitánskej pásky a otvorené dvere k odchodu. Medzitým sa novým koučom Interu stal Antonio Conte, ktorý nikdy nemal trpezlivosť so špekulantskými futbalistami. Jedinou možnosťou pre Icardiho sa stal odchod. 

Háčik je ale v tom, že k dnešnému dňu po ňom nik nesiahol. A ako píše ​CalcioMercato odísť už zrejme nechce ani samotný hráč. „Icardi chce aktuálne v Miláne ostať, pretože jeho manželka Wanda Nara by mohla byť tehotná.“

Talianska ​Gazzetta k tomu pridáva, že Inter je pripravený Icardimu umožniť zotrvanie. Je tam ale veľké ALE. „Icardi môže v Interi ostať, ale počas nasledujúcich dvoch rokov nebude hrať futbal, počká kým mu skončí zmluva a potom odíde.“