Main Content

TRANSFER NEWS (7.8.): Nový stopér Arsenalu za 70 miliónov?

streda, 7. august 2019 09:04 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho do Tottenhamu?

Londýnsky Tottenham deň pred uzavretím prestupov v anglickej Premier League finalizuje transfery. Spurs sú krôčik od získania brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha z FC Barcelona, ktorý by mal prísť na hosťovanie.

Stopér za 70M?

Arsenal sa v závere prestupov činí, na lane má aj talentovaného stopéra z nemeckej Bundesligy. Konkrétne sa jedná o Dayota Upamecana z RB Lipsko, ktorý by vraj do Anglicka mohol prestúpiť za sedemdesiat miliónov libier. 

Koscielny za 5M

Laurent Koscielny, ktorý sa toto leto rozhodol, že už nebude súčasťou londýnskeho Arsenalu, bude pokračovať vo svojej kariére vo francúzskej Ligue 1. Dohodol sa na zmluve so Girondins de Bordeaux. Kanonieri na jeho odchode zarobia 5 miliónov eur.

PSG nechce predať Neymara

PSG nechce predať Neymara, teda, nechce ho predať do Barcelony. Tak znejú aktuálne správy z Francúzska, podľa ktorých Parížania radšej pošlú brazílskeho útočníka niekam inam a už ho ponúkli klubom ako Manchester United či Juventus.

United a Eriksen?

Manchester United na poslednú chvíľu loví dánskeho reprezentanta Christiana Eriksena z konkurenčného Tottenhamu Hotspur. Eriksen by sa mohol stať hviezdou zálohy Red Devils, pričom by to podporilo odchod Paula Pogbu do Španielska alebo Talianska. Na druhej strane, Spurs by mohli obratom angažovať Bruna Fernandesa zo Sportingu Lisabon.

Záujem pokračuje

Aktuálne to vyzerá, že Real Madrid vzdal boj o vyššie spomínaného Eriksena zo Spurs, ale naopak, finalizuje svoju snahu o francúzskeho reprezentanta Paula Pogbu, ktorý vyjadril chuť prestúpiť z Manchestru United niekam inam.