Main Content

TRANSFER NEWS (8.8.): Luiz, Eriksen, Lukaku, Neymar či Coutinho

štvrtok, 8. august 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Inter ide po Lukakuovi

Inter Miláno definitívne obnovil svoj záujem o belgického útočníka Romelua Lukakua z Manchestru United. Hráč chce opustiť Old Trafford a láka ho Serie A. Inter potrebuje pred bojmi v lige a v Lige majstrov nového kanoniera.

UPDATE: Romelu Lukaku sa nachádza v Miláne, kde spečatí svoj prestup do Interu. 

Coutinho odmietol Londýn

Philippe Coutinho bol spájaný s hosťovaniami v Tottenhame Hotspur či v Arsenale, ale brazílsky reprezentant odmietol opustiť Barcelonu na ročné hosťovanie. Katalánci aj Coutinho preferujú trvalý prestup alebo nič. 

Čo je s Luizom?

Brazílsky obranca David Luiz vynechal tréningovú jednotku Chelsea FC a Sky Sports okamžite začal špekulovať, že hráč chce odísť do konkurenčného Arsenalu. Skúsený stopér by vraj dnes mohol na poslednú chvíľu zmeniť dres. Vyzerá to absolútne nereálne, pretože Luiz vraj bol v tréningovom centre Modrých, len netrénoval s ostatnými hráčmi. Malo by sa jednať len o kačicu.

UPDATE: David Luiz podľa Sky Sports a BBC skutočne odchádza do Arsenalu. Cena predstavuje osem miliónov libier a hráč dnes podstúpi na Emirates Stadium zdravotnú prehliadku. 

Eriksen a Španielsko

Christian Eriksen chce opustiť Tottenham Hotspur, ale odchod do Manchestru United ho neláka. Dánsky reprezentant by rád odišiel do španielskej La Ligy, pričom mu nezáleží na tom, či to bude do Realu Madrid alebo do FC Barcelona.

Welbeck zadarmo

Anglický útočník Danny Welbeck, ktorý hrával za Manchester United či za Arsenal, je novou posilou Watfordu. The Hornets ho získali zadarmo, pričom zraneniami obmedzovaný zakončovateľ by rád ostal fit a pravidelne hrával.

Finalizovanie Dybalu

Dnes je v anglickej Premier League posledný deň prestupového obdobia, pričom Tottenham Hotspur, ktorý sa dohodol s Juventusom Turín na prestupe útočníka Paula Dybalu, aktuálne pracuje na zmluvných podmienkach s argentínskym zakončovateľom.

UPDATE: Paulo Dybala do Premier League neprestúpi. Juventus Turín sa ho rozhodol na poslednú chvíľu nepredať.

 

UPDATE TIME: 12:50