Main Content

Novinky z futbalového sveta (2.11.)

streda, 2. november 2011 18:21 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (2.11.)
Novinky z futbalového sveta (2.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Nový štadión?

Na Slovensku sme si už pomaly zvykli, že o novom štadióne sa hovorí, ale nekoná. Tréner bratislavského Slovana Vladimír Weiss sa však vyjadril pre portál eufa.com, že Belasí začnú s výstavbou na budúci rok. Tieto slová potvrdil aj viceprezident aktuálneho majstra Corgoň ligy Petr Kašpar.

Viac informácií tu >>>


Aj polícia


John Terry si skutočne zavaril. V ligovom zápase proti QPR totiž údajne rasisticky osočil Antona Ferdinanda a tento prípad sa vlečie už pomaly dva týždne. Najnovšie by sa do toho mala zapliesť aj britská polícia.

„Nesmrteľný“


Vyzerá to tak, že tréner Manchestru United Sir Alex Ferguson je skutočne „nesmrteľný“ tréner. Na svojej pozícii je už vyše 20 rokov a stále ho to baví. Navyše „Fergie“ sa vyjadril,  že do dôchodku sa nechystá a v pláne ma minimálne ešte 3 sezóny.

Mancini ustúpil


Kouč Manchestru City Roberto Mancini sa zrejme riadi ľudovým porekadlom ,,Múdrejší ustúpi....“. Rozhodol sa totiž dať šancu Carlosovi Tévezovi, s ktorým mal dobre známy konflikt. Šancu v drese Citizens však dostane len v prípade ak sa ospravedlní jeho spoluhráčom. Stačí vraj jednoduché “Sorry”.

Viac informácií tu >>>


Cassanove voľno


Antonio Cassano  bude musieť nútene pauzovať kvôli nedávnej menšej porážke, ktorú utrpel počas leteckého presunu. Akoby toho nebolo dosť, aktuálne sa „zlému chlapcovi“ talianskeho futbalu objavili aj problémy so srdcom kvôli ktorým si nezahrá minimálne mesiac.