Main Content

Novinky z futbalového sveta (3.11.)

štvrtok, 3. november 2011 17:37 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (3.11.)
Novinky z futbalového sveta (3.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Lukaku na juh?

V kuloároch sa pošepkáva, že španielska Malaga, ktorú sponzorujú šejkovia s hlbokými vreckami by rada na hosťovanie získala belgický talent v službách Chelsea. Táto možnosť je pomerne reálna, lebo Lukaku hráva za The Blues len zriedka.

Kariéra na vlásku


Mnohými zatracovaný a mnohými milovaný Zlatan Ibrahimovič si v jednom rozhovore ľudovo povedané „pustil ústa na špacír“. Vyjadril sa, že keď bol v Barcelone mal chuť skončiť s futbalom kvôli Pepovi Guardiolovi. Nakoniec neskončil, z čoho teraz ťažia v milánskom AC.

Kiss sa trafil

Kmeňový hráč Slovana Bratislava Filip Kiss, ktorý hosťuje v druhej anglickej lige v drese Cradiffu City čakal na gól poriadne dlho. Prvý presný strelecký zásah si reprezentant do 21 rokov zapísal v zápase proti Derby County.

Gerrard stále mimo

Kapitán a hrajúca legenda FC Liverpool Steven Gerrard si veľmi dlho nekopne do lopty. Trápi ho totiž infekcia v členku a návrat na zelené trávniky je teraz v nedohľadne. Tréner Kenny Dalglish tak musí za „Stevieho“ hľadať náhradu, čo však nie je v takomto prípade jednoduché.


Najlepší Gomez a Messi

Skupinová fáza Ligy Majstrov sa dostala do svojej druhej polovice a situácie v niektorých tabuľkách  sa skutočne zamotali. V tej streleckej zatiaľ kraľuje duo Mario Gomez- Lionel Messi, pričom obaja strelili päť gólov a v poslednom zápase hetrik.