Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (27.8.): Nový brankár Manchestru United?

utorok, 27. august 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: S7, pixabay.com

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Brankár Dominik Livakovič z Dinama Záhreb je pod drobnohľadom skautov Manchestru United. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Manchester United zrejme pošle Alexisa Sancheza na hosťovanie do Interu Miláno. Dohoda by mala byť dotiahnutá zajtra. (Sky Sports)

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur má opäť strach, že príde o dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena. Získať ho chcú Real Madrid a Atlético Madrid. (Sky Sports)

TOTTENHAM: Mauricio Pochettino čaká na koniec prestupového obdobia, aby vedel s kým môže definitívne počítať a s kým nie. (Sky Sports)

CRYSTAL PALACE: Útočník Wilfried Zaha by mohol odísť za 100 miliónov libier do parížskeho PSG. (Sky Sports)

CHELSEA: Chelsea by mohla poslať francúzskeho stredopoliara Tiemouea Bakayoka na hosťovanie do AS Monako. Do tímu, odkiaľ ho kúpila. (Sky Sports)

CHELSEA: Frank Lampard povedal, že dúfa, že Chelsea bude pravidelne vyhrávať, pretože The Blues nie sú klubom, ktorý by bol zvyknutý na pomalšie štarty do ročníka. (Sky Sports)

ARSENAL: Krajný obranca Nacho Monreal by mohol opustiť Arsenal a zamieriť do španielskeho Realu Sociedad. (Sky Sports)