Main Content

TRANSFER NEWS (27.8.): Zaha do PSG? Neymar do Realu?

utorok, 27. august 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Wilfried Zaha
Wilfried Zaha | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real bližšie Neymara

Real Madrid je v týchto momentoch bližšie k získaniu brazílskeho útočníka Neymara ako FC Barcelona. Katalánci dokázali cez víkend vyriešiť svoje ofenzívne problémy, zatiaľ čo v Madride sa stále hlasnejšie hovorí o ďalších letných posilách.

Monreal do Španielska?

Arsenal by mohol v závere letného prestupového obdobia prísť o skúseného 33-ročného krajného obrancu Nacha Monreala. Monreal, ktorý ešte cez víkend nastúpil proti Liverpoolu, je spájaný s odchodom do Realu Sociedad San Sebastián.

Zaha za 100M?

Paríž Saint-Germain je pripravený na konci augusta zaplatiť londýnskemu Crystal Palace rovných sto miliónov libier za útočníka Wilfrieda Zahu. Zaha bol spájaný s odchodom z CPFC dlhodobo, ale nik nechcel zaplatiť dostatočnú finančnú čiastku.

Interes o Eriksena

Tottenham Hotspur stále môže prísť o dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena, pričom ani kouč Pochettino zatiaľ nevie, s ktorými hráčmi môže rátať, a s ktorými nie. O Eriksena sa zaujímajú Real Madrid a Atlético Madrid.

Bakayokov návrat?

Aj keď tréner Chelsea Frank Lampard povedal, že do konca augusta neočakáva odchody z kádra, k jednému by predsa len mohlo prísť. Tiemoue Bakayoko, kritizovaný stredopoliar, by mohol odísť na hosťovanie do AS Monako.

Alexis a hosťovanie

Manchester United by sa mohol zbaviť Alexisa Sancheza, ktorý je na Old Trafford nechcený, ale zrejme nie na trvalý prestup, ale na hosťovanie. Čilský útočník by mal minimálne na rok posilniť taliansky klub Inter Miláno.