Main Content

TRANSFER NEWS (30.8.): Neymar, Smalling, Lewandowski či Ozil

piatok, 30. august 2019 07:35 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kam až Barcelona zájde?

Neymarov návrat do Barcelony je na dobrej ceste, ale PSG je pripravené Kataláncov ošklbať tak veľmi, ako to len pôjde. Najnovšie to vyzerá, že Parížania chcú viac ako 100 miliónov, Ivana Rakitiča, Jeana-Clairea Todiba a hosťovanie Ousmanea Dembélého. Včera prebehli ďalšie rokovania.

Ozil nezmení dres

Tréner londýnskeho Arsenalu Unai Emery sa odmieta púšťať do debát o budúcnosti stredopoliara Mesuta Ozila. Španielsky kouč nepochybuje o tom, že nemecký záložník ostane na Emirates Stadium ešte aspoň rok.

United bude platiť

Alexis Sanchez síce odišiel na hosťovanie do Interu Miláno, ale starosti Manchestru United s týmto hráčom nekončia. Red Devils sa totiž zaviazali, že budú platiť časť Čiľanovho platu, konkrétne mu vyplatia počas doby, kedy za nich nebude hrať šesť miliónov libier.

Lewa 2023

Robert Lewandowski mal nie tak dávno ťažké srdce na vedenie Bayernu Mníchov, ale momentálne vyzerá byť všetko v najväčšom poriadku. Poľský kanonier podpísal s nemeckým majstrom novú zmluvu do roku 2023.

Kenedy do Serie A?

Brazílsky krajný obranca Kenedy, ktorý predvádzal v Chelsea dobré výkony v príprave, ale v novom ročníku Premier League sa nedokáže prebojovať do zostavy, by mohol odísť na ročné hosťovanie do talianskeho klubu Sassuolo.

Smalling blízko Talianska

Anglický obranca Chris Smalling je blízko k odchodu z Manchestru United. Stopér, ktorý už má najlepšie roky kariéry za sebou, by mohol na ročné hosťovanie posilniť taliansky celok AS Rím. To by znamenalo, že Rimania nezískajú Dejana Lovrena z Liverpoolu.