Main Content

TRANSFER NEWS (5.9.): Neymar a Barca, Eriksen a Inter, Pogba a Real

štvrtok, 5. september 2019 09:16 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Eriksen do Interu?

Nielen Manchester United, ale aj Inter Miláno pripravuje ponuku pre dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena, ktorý už čoskoro môže byť voľným hráčom a neplánuje podpísať s Tottenhamom Hotspur novú zmluvu. Eriksen od januára môže so záujemcami podpisovať takzvaný predbežný kontrakt.

Pogba v 2020?

Real Madrid v letnom prestupovom období nezískal Paula Pogbu z Manchestru United, ale to neznamená, že sa Biely Balet vzdal a nebude sa snažiť francúzskeho stredopoliara získať v budúcnosti. Práve naopak, Merengues sú pripravení Pogbu kúpiť v roku 2020.

Vyrovnané šance DDG

Momentálne sú šance na to, že španielsky brankár David De Gea podpíše s Manchestrom United nový kontrakt, päťdesiat na päťdesiat. DDG sa stále s klubom nedohodol, pričom má mať ponuky zo Španielska, Talianska či Francúzska.

Ďalšia snaha o Neymara?

Objavujú sa informácie, že Barcelona to s návratom Neymara úplne nezabalila. Brazílčan sa chce naďalej vrátiť na Camp Nou, pričom k vytúženému spojeniu Neymar – FC Barcelona by mohlo dôjsť počas budúceho leta.

Icardi sa nevráti

Mauro Icardi síce odišiel z Interu Miláno do PSG iba na hosťovanie a ešte predtým podpísal nový kontrakt, ale išlo len o formálny krok. Argentínčan si svojimi krokmi rozhádal trénera Conteho aj vedenie čierno-modrých a dvere na San Siro má zatvorené.

Lucas na lane FCB

Mundo Deportivo píše, že vedenie FC Barcelona chcelo v letnom prestupovom období získať brazílskeho reprezentanta Lucasa Mouru z londýnskeho Tottenhamu Hotspur. Obchod ale stroskotal kvôli požadovaným 50 miliónom zo strany Kohútov.