Main Content

Novinky z futbalového sveta (6.11.)

nedeľa, 6. november 2011 17:45 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (6.11.)
Novinky z futbalového sveta (6.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Demolácia

Demolácia-  presne týmto slovom by sa dalo opísať to, čo zažili futbalisti Osasuny na ihrisku Realu Madrid v prvom zápase dnešného hracieho dňa. Pusinky ich porazili v pomere 7-1, pričom Cristiano Ronaldo si zapísal hetrik a Karim Benzema dva góly.



Götze do Anglicka?


Špílmacher Dortmundu Mario Götze by mohol údajne zmeniť pôsobisko. Arsenal Londýn totiž pripravuje pre nemeckého majstra ponuku v hodnote 60 miliónov eur a také niečo sa jednoducho neodmieta.

Došiel  im plyn?


V úvode sezóny vyrážalo Levante UD dych celému futbalovému svetu a kraľovalo La Ligy. Vyzerá to tak, že malému klubu z Valencie však došiel plyn, keď prehral dvakrát po sebe a na prvé a aj druhé miesto môže zabudnúť.

Zlomený nos


Petr Čech sa včera ukázal ako skutočný srdciar. V prvom polčase zápasu Blackburn – Chelsea utrpel zlomeninu nosu, no zápas dohral a svojmu tímu vychytal víťazstvo 1-0. Otázne však je, či nebude chýbať českej reprezentácií v blížiacich sa barážových zápasoch o účasť na Eure 2012.

Odložený ďalší zápas


Včera sme vás informovali o tom, že zápas v Serii A FC Janov - Inter Miláno musel byť odložený. Preložený na iný termín však je aj šláger kola medzi SSC Neapol a Juventusom, ktorý bol na programe dnes večer. Dôvodom je zlé počasie.