Main Content

Novinky z futbalového sveta (8.11.)

utorok, 8. november 2011 17:36 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (8.11.)
Novinky z futbalového sveta (8.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Nástupcom Guardiola ?

Uplynulú sobotu oslávil Alex Ferguson 25  rokov na lavičke Manchestru United a média okamžite začali špekulovať o tom, kto ho nahradí po konci kariéry. Ako najpravdepodobnejší nástupca sa im javí aktuálny kormidelník FC Barcelona Pep Guardiola.

Tvrdohlavý Bosingwa


Obranca Chelsea a portugalskej reprezentácie José Bosingwa si postavil hlavu a vyjadril sa, že v reprezentácii nenastúpi pokým ju bude trénovať Paulo Bento. Bosingwa tak vynechá aj baráž o postup na ME 2012.

Pelosi na Anfield


FC Liverpool sa môže pochváliť naozaj zaujímavým transferom. Rady trénera Kennyho Dalglisha posilní talentovaný Američan Marco Pelosi z kalifornského tímu De Anza Force.

Ambiciózny Touré


Jeden z najkľúčovejších hráčov Manchestru City Yaya Touré sa vyjadril , že je veľmi spokojný s neporaziteľnosťou Citizens a najradšej by takto strávil celý ročník. Avšak neprehrať v Premier League 38 zápasov je takmer nemožné.

Lalkovičovi to sype


Milan Lalkovič na seba opäť upozornil. V lige rezervných tímov sa dvoma gólmi podieľal na víťazstve Chelsea nad Norwichom 3-0. Milan sa tak pred zápasom Slovenska „21“ proti Francúzsku naladil na gólovú vlnu .