Main Content

TRANSFER NEWS (23.9.): Solskjaer poslal odkaz Realu Madrid

pondelok, 23. september 2019 09:18 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dúbravka blízko novej zmluvy

Britské plátky sa zhodujú, že slovenský brankár Martin Dúbravka je blízko k podpisu novej zmluvy s Newcastlom United. V lete sa špekulovalo, že by mohol „Heco“ odísť do Ligue 1 či do Serie A, ale rozhodol sa zotrvať v kádri The Magpies.

Nový kontrakt pre Tomoriho?

Mladý obranca Fikayo Tomori teší svojimi výkonmi trénera Chelsea Franka Lamparda, pričom klubové vedenie v tomto období začalo pracovať na tom, aby mu predĺžilo aktuálnu zmluvu. Mal by si finančne prilepšiť.

Vertonghen môže odísť zadarmo

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino nie je presvedčený o tom, že si obranca Jan Vertonghen zaslúži v tíme Spurs nový kontrakt. Belgický defenzívny univerzál sa v lete stane voľným hráčom.

Hysaj Chelsea neposilní

Londýnska Chelsea bola v uplynulých týždňoch spájaná s krajným obrancom SSC Neapol Elseidom Hysajom, ale momentálne to vyzerá, že tento Alžírčan The Blues neposilní ani v zime (pokračuje zákaz) a ani v lete.

Aurier a AC Miláno?

AC Miláno pomaly, ale isto začína pred zimným prestupovým obdobím mapovať trh a do oka predstaviteľom čierno-červených padol obranca Serge Aurier, ktorý je momentálne hráčom Tottenhamu Hotspur.

Pogba do Realu v zime neodíde

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer povedal, že ho vyslovene nezaujíma, čo hovorí prezident Realu Madrid Florentino Perez o možnom získaní Paula Pogbu. Nór si nemyslí, že by Francúz v zime mohol odísť z Manchestru do Španielska.