Main Content

TRANSFER NEWS (24.9.): Bude Xavi trénerom FC Barcelona?

utorok, 24. september 2019 08:44 | Autor: Jakub Vaverka

Xavi
Xavi | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Willian a Juventus Turín?

Brazílske krídlo Willian, hráč, ktorý chce podpísať s Chelsea novú zmluvu, ale klub mu ju zatiaľ neponúkol, by vraj mohol v dohľadnej dobe odísť do Juventusu Turín. Juve trénuje Maurizio Sarri, ktorý Williana pozná z Londýna.

United budú v zime nakupovať

Vedenie Manchestru United je nespokojné s aktuálnym kádrom, preto je v tejto chvíli veľmi pravdepodobné, že Červení Diabli budú v zimnom prestupovom období nakupovať. V hre by mali byť 2-3 mená.

Can do PSG?

Emre Can, ktorého Juventus Turín vynechal zo súpisky pre Ligu majstrov, by vraj mohol z talianskej Serie A v roku 2020 definitívne odísť. Interes o tohto nemeckého reprezentanta má francúzsky šampión PSG.

Xavi chce Barcu

Xavi, ktorý začína svoju trénerskú kariéru v Katare a darí sa mu, priznal, že jeho cieľom je trénovať FC Barcelona. Klub, kde sa stal legendou a lúčil sa s ním ako kapitán. Okrem toho Xavi povedal, že ho láka aj Premier League.

Havertz do Dortmundu?

Kai Havertz z Bayeru Leverkusen, ktorý je spájaný s Manchestrom United či Liverpoolom, by vraj nakoniec mohol ostať v Nemecku. Záujem o jeho služby prejavila Borussia Dortmund, ktorá sa nebojí dávať šancu mladým hráčom.

Okolo Umtitiho nejasno

Francúzsky obranca Samuel Umtiti mal kariéru v Barcelone načatú veľmi sľubne, ale následne ho postihli zranenia a zdravotné problémy ho s malými prestávkami držia doteraz. Preto je nejasné, či hráč ešte ostane v Katalánsku aj budúci rok alebo odíde niekam inam.