Main Content

TRANSFER NEWS (25.9.): Nový kontrakt pre Neymara?

streda, 25. september 2019 09:55 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba chce viac

Paul Pogba je pripravený podpísať nový kontrakt s Manchestrom United, ale žiada šéfov Red Devils, aby mu zdvihli plat. Tento Francúz je dlhodobo spájaný s odchodom z Anglicka, ale MU o jeho služby nechce prísť.

Solari v Miami?

Trénerom Interu Miami, futbalového klubu, ktorý buduje v Amerike David Beckham, by sa mohol stať Santiago Solari. Niekdajší kormidelník Realu Madrid, ktorého vraj táto ponuka z Major League Soccer pomerne láka.

Mandžukič v januári?

Manchester United chce problémy v ofenzíve riešiť už v januárovom prestupovom období, pričom jedným z hráčov, ktorí by mohli na Old Trafford prísť je chorvátsky zakončovateľ Mario Mandžukič. Chorvát je prehliadaný v Juventuse Turín.

Nová zmluva?

V tomto momente nie je vylúčené, že Neymar podpíše s Parížom Saint-Germain nový kontrakt. V letnom prestupovom období sa stalo, čo sa stalo, ale brazílsky zakončovateľ vyzerá byť momentálne spokojný, a rovnako tak aj klubové vedenie.

Spurs budú nakupovať

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino je údajne naklonený tomu, aby v zimnom prestupovom období Spurs priviedli nové posily. Kohúti sú veľmi kvalitní, ale nepodávajú také výkony, aké by chceli.

Fati v prvom tíme

Očakáva sa, že šestnásťročný mladík Ansu Fati bude členom prvého tímu FC Barcelona počas väčšiny ročníka. Tréner Ernesto Valverde mu verí a talent podáva skutočne kvalitné výkony. Pôvodne sa očakávalo, že v tejto sezóne dostane pár šancí v B tíme.