Main Content

TRANSFER NEWS (26.9.): Kane neodíde ani za 250 miliónov libier

štvrtok, 26. september 2019 10:21 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kane ani za 250M

Prezident Tottenhamu Hotspur Daniel Levy má jasno. Nemá v pláne prísť o anglického útočníka Harryho Kanea, preto dal jasne najavo, že tento prvotriedny zakončovateľ neodíde ani za nepredstaviteľných 250 miliónov libier.

Eriksen a Pochettino smer Madrid?

Real Madrid sa pripravuje na rok 2020, pričom je reálne, že Biely Balet pôjde po dánskom stredopoliarovi Christianovi Eriksenovi z Tottenhamu a jeho trénerovi Mauriciovi Pochettinovi. Obaja sú s Merengues spájaní dlhodobo.

Allegri možno do Premier League

Ak by predsa len Mauricio Pochettino odišiel do Realu Madrid, Kohúti pripravujú plán B. Tottenham Hotspur by vraj siahol po Massimilianovi Allegrim. Allegri je po konci v Juventuse Turín bez práce a Premier League ho láka už dlhšie.

Abraham mohol hrať v ACM

Pred začiatkom novej sezóny mohol anglický mladík Tammy Abraham odísť do AC Miláno, ale čierno-červení neboli presvedčení o tom, či má tento hráč kvalitu na to, aby hral v prvom tíme. Abraham dostal šancu v Chelsea, kde pravidelne nastupuje.

Xavi sleduje Raheema Sterlinga

Xavi priznal, že sa jedného dňa chcel stať trénerom FC Barcelona, pričom sa špekuluje o tom, že by sa skutočne stane kormidelníkom Blaugranas, chcel by do Katalánska priviesť anglického reprezentanta Raheema Sterlinga z Manchestru City.

Záujem o Sandra Tonaliho

Sandro Tonali, veľmi zaujímavý mladík z talianskeho klubu Brescia, sa ocitol v hľadáčiku Manchestru United a aj Manchestru City. Tonali prekvapuje kvalitnými výkonmi v Serie A, pričom jeho meno je spájané s veľkoklubmi už dlho.