Main Content

TRANSFER NEWS (27.9.): Mourinho, Beckham, Klinsmann či Maddison

piatok, 27. september 2019 09:15 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pochettino do United?

Manchester United začal pracovať na získaní argentínskeho trénera Mauricia Pochettina, ktorý trénuje konkurenčný Tottenham Hotspur. Red Devils sú pripravení zaplatiť Kohútom výkupnú klauzulu vo výške 32 miliónov libier.

Alternatíva Klinsmann?

Ak argentínsky kormidelník Mauricio Pochettino skutočne opustí Tottenham Hotspur, na jeho miesto by mohol prísť nemecký kouč Jurgen Klinsmann, ktorý v minulosti v Spurs pôsobil ako hráč a prostredie pomerne dobre pozná.

Pogbov odchod?

Plátky v Anglicku špekulujú, že Paul Pogba by mohol v zimnom prestupovom období opäť bojovať o to, aby odišiel z Manchestru United. Francúzovi sa vraj na Old Trafford už dlhšie nepáči niekoľko vecí a prestup sa mu javí ako najlepšia možnosť.

Beckham ako agent

David Beckham nielen, že buduje futbalový klub v americkej Major League Soccer Inter Miami, ale rád by sa stal aj futbalovým agentom. Niekdajší anglický reprezentant a ikona Manchestru United či Realu Madrid má naozaj smelé plány.

Mourinho mohol prísť

Vedenie Benficy Lisabon priznalo, že v uplynulých mesiacoch reálne riešilo príchod portugalského trénera Josého Mourinha, ale nakoniec to nevyšlo. The Special One je od konca v Manchestru United bez práce.

Maddison a Spurs?

Ak Tottenham Hotspur príde o Christiana Eriksena, ktorého chcú Manchester United a Real Madrid, na jeho miesto by mohol prísť anglický reprezentant James Maddison, ktorý podáva výborné výkony v drese Leicestru City.