Main Content

TRANSFER NEWS (2.10.): Posledné kariérne roky Cristiana Ronalda?

streda, 2. október 2019 09:29 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo uvidí

Cristiano Ronaldo prehovoril o svojej budúcnosti. Päťnásobný najlepší hráč sveta hovorí, že futbal ho stále baví a napĺňa, a že sa cíti naozaj dobre. Ale nevylúčil, že možno o rok alebo o dva sa s kariérou definitívne rozlúči a vrhne sa manažérsku prácu.

Costa do Kataru?

O španielskeho útočníka Diega Costu sa zaujíma katarský klub menom Al Rayyan. Vedenie Atlética Madrid nemá problém s tým pustiť tohto útočníka do futbalovej exotiky. Al Rayyan chcel pôvodne získať Mandžukiča z Juventusu, ale to nevyšlo.

Dembele na lane MU

Moussa Dembele, ktorý patrí medzi hlavné palebné zbrane francúzskeho Olympiqueu Lyon, sa ocitol pod drobnohľadom Manchestru United. Red Devils chcú v najbližšom prestupovom období vystužiť ofenzívnu formáciu.

Koniec Pochettina?

Tottenham Hotspur včera v Lige majstrov prehral s Bayernom Mníchov na vlastnom ihrisku 2:7 a otvorene sa hovorí o tom, že tento ročník by mohol byť posledným v Spurs pre kormidelníka Mauricia Pochettina.

Obranca pre United?

Ďalším hráčom, ktorého Manchester United podrobne sleduje je belgický obranca Toby Alderweireld, ktorý bol viackrát spájaný s odchodom z Tottenhamu Hotspur. Alderweireldovi by vraj odchod na Old Trafford nevadil.

Ozil odíde

Momentálne začína byť nereálne, že by Mesut Ozil ostal v londýnskom Arsenale aj počas najbližších rokov. Nemecký stredopoliar má ponuky z viacerých krajín, pričom Kanonier s ním už podľa všetkého stratili trpezlivosť.