Main Content

TRANSFER NEWS (6.10.): Chelsea sleduje obrancu od konkurencie

nedeľa, 6. október 2019 15:52 | Autor: Jakub Vaverka

Roman Abramovič, Chelsea
Roman Abramovič, Chelsea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Boly do Arsenalu?

Londýnsky Arsenal plánuje posilniť svoju defenzívnu formáciu, pričom jedným z hráčov, ktorí by do obrany Kanonierov mohli prísť je Willy Boly. Boly podáva dlhodobo kvalitné výkony v konkurenčnom Wolverhamptone.

Bitka o Chilwella

Ben Chilwell je síce spokojný v Leicestri City, ale údajne by sa prestupu inam nebránil. Záujem o jeho služby má londýnska Chelsea a aj manchesterské kluby. The Blues znevýhodňuje fakt, že stále nemôžu kupovať nových hráčov.

Milner chce novú zmluvu

James Milner je veľmi spokojný v Liverpoole a klubové vedenie je spokojné s jeho službami. Preto je veľmi reálne, že tento anglický veterán čoskoro podpíše s The Reds nové krátkodobé predĺženie prebiehajúceho kontraktu.

Abate do AS Rím?

Vzhľadom na to, že obranca Davide Zappacosta natrhol ACL, AS Rím musí riešiť problémy v obrane. Alternatívou sa ukazuje byť Talian Ignazio Abate, ktorý v minulosti obliekal dres napríklad konkurenčného AC Miláno.

Neves v hľadáčiku Realu

Kvalitné výkony Rubena Nevesa dostali pod drobnohľadom Realu Madrid. Neves je jednou z opôr anglického Wolverhamptonu, pričom Biely Balet by sa rád v nasledujúcom kalendárnom roku posilnil na viacerých postoch.

Wilson kvôli Euru?

Útočník Bournemouthu Callum Wilson je lákaný Manchestrom United, ktorý ho chce získať pod zámienkou toho, že tento zakončovateľ bude mať z Old Trafford bližšie na Euro 2020. Anglická nominácia je totiž poriadne nabitá.