Main Content

Novinky z futbalového sveta (11.11.)

piatok, 11. november 2011 18:55 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (11.11.)
Novinky z futbalového sveta (11.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Mou je asi naj

Tréner FC Barcelona Pep Guardiola vyhlásil, že podľa jeho názoru je Portugalčan José Mourinho v súčasnosti najlepší tréner na svete. Málokto by čakal takéto slova uznania od trénera najväčšieho konkurenta Realu Madrid. Aký je váš názor? Je Mourinho lepší než Guardiola, či Ferguson?

Kapitánom Albionu Frank

V zajtrajšom priateľskom zápase Anglicka so Španielskom, ktorý sa uskutoční vo Wembley, bude kapitánom domácich žijúca legenda Chelsea Frank Lampard. Rozhodol o tom taliansky tréner Albionu Fabio Capello. 

Kuszczak popiera


Náhradný brankár Manchestru United Poliak Kuszczak sa mal údajne pred niekoľkými dňami vyjadriť, že v drese Red Devils je „otrokom“ a chce z klubu odísť. Dnes však tieto slová poprel a tieto informácie vyvracia. Kuszczak je podľa šíriteľa tejto informácie nespokojný s tým, že nemá v drese United šancu pravidelne chytať a Alex Ferguson ho nepustil ani na hosťovanie, ktoré by mu umožnilo dostať sa do formy pred majstrovstvami Európy, ktoré sa konajú v jeho rodnej krajine.

Lahm  verí
vo veľkú silu Bavorov

Jeden z najdôležitejších pilierov defenzívy Bayernu Mníchov Phillip Lahm tvrdí, že Bavori sa svojou výkonnosťou približujú k Barcelone. Či je toto tvrdenie pravdivé, alebo ide len o „veľkohubé“ vyhlásenie sa uvidí na konci sezóny.

Lopez do Milána?

V kuloároch sa objavila informácia o tom, že špílmacher Catanie Maxi Lopez by mohol v zime posilniť AC Miláno. Vedenie sicílskeho tímu dokonca túto možnosť zvažuje a vyzerá to tak, že by mohlo dôjsť k dohode. Cena Maxiho Lopéza je podľa renomovaného portálu transfermarkt okolo 5 miliónov eur.