Main Content

Novinky z futbalového sveta (12.11.)

sobota, 12. november 2011 18:26 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (12.11.)
Novinky z futbalového sveta (12.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto ilustračné

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Nový štadión v Trnave?

Hráči, funkcionári a predstavitelia Spartaka Trnava mali včera posedenie pri  príležitosti víťazstva nad Slovanom. Okrem iného odznelo aj to, že Spartakovci by radi začali stavať nový štadión, no v slovenských končinách akosi každý „chce“ len nikto nič neuskutoční. Každopádne držíme palce.

Viac informácií tu >>>

Allegriho smiešne tvrdenie


Tréner AC Miláno Massimiliano Allegri vyhlásil, že Zlatan Ibrahimovič je na prestupovom taký cenný ako Lionel Messi a Cristiano Ronaldo dohromady. Tieto slová však v súčasnosti vyznievajú priam komicky.  Súhlasíte?

Lukaku do Španielska?


Belgický talent v službách Chelsea FC Romelu Lukaku je v hľadáčiku ďalšieho španielskeho klubu. Po tom ako ho chcela na hosťovanie získať Málaga sa ozval najnovšie aj Villareal. Je však málo pravdepodobné, že by si The Blues pustili svoju rozvíjajúcu hviezdu.

Taiwo na odchode?


Zimný prestupový termín sa nezadržateľne blíži a vynárajú sa stále nové a nové dohady „kto, kam a za koľko.“ Najnovšie sa objavila správa o tom, že zadák AC Miláno T. Taiwo by mohol v zime zamieriť do Benficy.

Bude TV prenos!

Priaznivci slovenskej reprezentácie do 21 rokov sa môžu radovať, pretože pondelkový zápas kvalifikácie o postup na EURO 2013, ktorý odohrajú naši chlapci vo Francúzsku, bude vysielať v priamom prenose verejnoprávna televízia RTVS.