Main Content

TRANSFER NEWS (23.10.): Dvojica hráčov Barcelony do Liverpoolu?

streda, 23. október 2019 10:10 | Autor: Jakub Vaverka

Samuel Umtiti
Samuel Umtiti | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Semedo a Umtiti do Liverpoolu?

Vedenie anglického Liverpoolu FC vraj sleduje dvojicu hráčov španielskeho giganta FC Barcelona. Konkrétne sa jedná o obrancov – krajného portugalského beka Nelsona Semeda a francúzskeho stopéra Samuela Umtitiho.

Onana odmietol ponuky

Brankár Ajaxu Amsterdam Andre Onana priznal, že v letnom transferovom okne mohol odísť do FC Barcelona alebo do Parížu Saint-Germain, ale rozhodol sa ostať v Holandsku, pretože cítil, že nebol správny čas na odchod.

Mourinho sa môže vrátiť

Ak Zinedine Zidane dostane v Reale Madrid výpoveď, najväčším favoritom na post trénera Bieleho Baletu je José Mourinho. Od decembra 2018 je tento portugalský kormidelník bez práce a venuje sa analyzovaniu futbalu.

Aleňa a Spurs?

Jedným z hráčov, ktorí by mohli v zimnom prestupovom období odísť do Tottenhamu Hotspur je talentovaný Španiel Carles Aleňa. Aleňa je hráčom FC Barcelona, ale v Katalánsku nedostáva prakticky nijaké šance.

Eriksen nie je na programe dňa

Real Madrid bol dlhodobo najväčším záujemcom na získanie dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena z Tottenhamu Hotspur, ale aktuálne to vyzerá, že Biely Balet v najbližšom období nebude túto alternatívu riešiť.

Rojo nechce odísť

Marcos Rojo v poslednom období nedostal príliš veľa možností v Manchestri United, ale teraz cez víkend proti Liverpoolu dokázal, že kvality stále má. Argentínčan sa nechystá zmeniť dres, pričom by rád patril do základnej zostavy Diablov.