Main Content

TRANSFER NEWS (27.10.): Havertz, Ozil, Gomez či Muller

nedeľa, 27. október 2019 09:34 | Autor: Jakub Vaverka

Mesut Ozil
Mesut Ozil | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Muller a United?

Manchester United je jedným z klubov, ktoré sa zaujíma o nemeckého útočníka Thomasa Mullera. Muller by mohol odísť z Bayernu Mníchov, pretože vraj nie je spokojný so svojou pozíciou v bavorskom veľkoklube.

Havertz v kurze

Mladý nemecký talent Kai Havertz je v kurze a chce ho získať hneď niekoľko klubov anglickej Premier League a aj Juventus Turín. Havertz podáva kvalitné výkony v drese Bayeru Leverkusen v nemeckej Bundeslige.

Bale nepríde

Manchester United si uvedomuje, že Gareth Bale na Old Trafford počas nasledujúceho kalendárneho roka nepríde. Red Devils chceli Walesana získať niekoľkokrát, ale nepodarilo sa im to. Real Madrid ho jednoducho nepredal.

Norwich nebude predávať

Tréner Norwichu City Daniel Farke povedal, že Kanárici dostávajú množstvo ponúk na svoje opory a mohli by zarobiť viac ako 200 miliónov libier, ale celok z Carrow Road svojich lídrov v dohľadnej dobe predávať nechce.

Gomez neodíde

Vedenie Liverpoolu FC si uvedomuje, že záujem o obrancu Joea Gomeza sa medzi veľkoklubmi zo zahraničia zvyšuje, preto The Reds plánujú určiť jeho prestupovú čiastku tak vysokú, že ostatných odradí.

Ozil si pohneval viacerých

Mesut Ozil je na odchode z Arsenalu nie preto, že by sa pohneval so španielskym trénerom Unaiom Emerym, ale preto, že si tento nemecký stredopoliar pokazil vzťahy s viacerými persónami vo vedení Kanonierov.