Main Content

TRANSFER NEWS (29.10.): Pogba v januári do Realu Madrid neodíde

utorok, 29. október 2019 09:28 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pogba v januári nie

Real Madrid nemá v úmysle v januárovom prestupovom období získavať francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United. Dôvodom je fakt, že tento záložník je momentálne zranený a jeho výkonnosť je otázna.

Matič a Inter Miláno?

V januárovom prestupovom okne by mohol Manchester United opustiť Nemanja Matič, ktorý nemá najlepší vzťah s nórskym trénerom Ole Gunnarom Solskjaerom. O Matiča sa zaujíma tréner Antonio Conte, ktorý vedie Inter Miláno.

Vidal do Talianska?

Nielen Matič je na Conteho zozname možných posíl, ale aj Arturo Vidal. Obaja v minulosti pôsobili v Juventuse Turín. Čilský reprezentant Vidal je v Barcelone odsúvaný na vedľajšiu koľaj a hľadá možnosti.

Smalling sa vráti

V posledných dňoch sa špekulovalo o tom, že anglický stopér Chris Smalling možno v AS Rím ostane natrvalo, ale momentálne to vyzerá, že keď mu skončí hosťovanie v Taliansku, vráti sa späť do Manchestru United.

Kane a Rashford na radare FCB

Harry Kane z Tottenhamu Hotspur a Marcus Rashford z Manchestru United sú na prestupovom zozname FC Barcelona. Katalánci pokračujú v hľadaní dlhodobého nástupcu uruguajského útočníka Luisa Suareza.

United idú po Sanchovi

Manchester United je pripravený naplniť požiadavky Borussie Dortmund, ktoré sa týkajú kúpy anglického ofenzívneho univerzála Jadona Sancha. Sanchov návrat do Premier League sa skloňuje stále viac.