Main Content

TRANSFER NEWS (1.11.): José Mourinho trénerom Arsenalu?

piatok, 1. november 2019 10:45 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho a Arsenal?

V tomto momente je vraj portugalský tréner José Mourinho favoritom na nahradenie španielskeho trénera Unaia Emeryho na lavičke londýnskeho Arsenalu. The Special One by vraj ponuku z Emirates Stadium prijal.

Vidala láka Inter

Arturo Vidal, ktorého dni v Barcelone sa vraj chýlia ku koncu, mal možnosť odísť do čínskej najvyššej súťaže za veľmi slušné peniaze, ale čilského reprezentanta viac láka alternatíva posilniť milánsky Inter, ktorý vedie Antonio Conte.

Isco a Juventus?

Opäť sa po istom čase hovorí o konci Isca v Reale Madrid. Španielsky záložník je najnovšie spájaný s talianskym majstrom Juventusom Turín, ale hovorí sa aj to, že by mohol zamieriť do londýnskeho Arsenalu.

Smalling natrvalo?

Chris Smalling v úvode ročníka odišiel z Manchestru United na hosťovanie do talianskeho AS Rím a vedenie Vlkov sa snaží o to, aby anglický obranca ostal v Serie A natrvalo. Devils ho ale predať nechcú.

Lovren a Taliansko?

Odchod Dejana Lovrena z Liverpoolu bol na spadnutie už v letnom prestupovom období, ale chorvátsky vicemajster sveta nakoniec ostal na Anfield Road. Pri konkurencii Matipa, Gomeza a Van Dijka ale prakticky nehráva. Záujem má AC Miláno.

Ozil nakoniec možno neodíde

Mesut Ozil bol v Arsenale takpovediac na „odstrel“ a vo veľkom sa hovorilo, že by mohol opustiť Emirates Stadium, ale momentálne to vyzerá, že tento nemecký stredopoliar bude v červenej časti Londýna pokračovať.