Main Content

TRANSFER NEWS (2.11.): Haaland do Juventusu Turín?

sobota, 2. november 2019 14:30 | Autor: Jakub Vaverka

Erling Haaland
Erling Haaland | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho je favorit

Daily Mail píše, že portugalský tréner José Mourinho je favoritom na nahradenie španielskeho trénera Unaia Emeryho na lavičke Arsenalu. Ani jedna zo zainteresovaných strán vzniknuté špekulácie nekomentovala.

Haaland za 35M?

Erling Braut Haaland z Red Bull Salzburg patrí medzi najsledovanejších hráčov na súčasnom futbalovom trhu. Nórsky zakončovateľ je v hľadáčiku Juventusu Turín, ktorý za jeho služby ponúka 35 miliónov libier.

Arsenal chce Demirala

Londýnsky Arsenal pomaly, ale isto hľadá nové posily, pričom v zimnom transferovom okne by na Emirates Stadium mohol prísť Merih Demiral. Demiral je talentovaný mladík, ktorý je aktuálne hráčom Juventusu Turín.

Chelsea loví v Nemecku

Chelsea pozorne monitoruje situáciu okolo Javaira Dilrosuna z nemeckej Herthy Berlín. Hertha nechce o odchode Dilrosuna ani len počuť, pričom The Blues by radi získali ďalšieho hráča pre budúcnosť.

Smalling za 8,5M

AS Rím pokračuje v snahe o trvalé získanie anglického obrancu Chrisa Smallinga z Manchestru United. Aktuálne to vyzerá, že Red Devils by mohli za skúseného stopéra získať približne 8,5 milióna libier. Rokovania pokračujú.

Spokojnosť s Hodgsonom

Tréner Crystal Palace Roy Hodgson momentálne rokuje s klubom o novom kontrakte. The Eagles hrajú v prebiehajúcom ročníku veľmi kvalitný futbal, pričom sú v reálnej hre o európske poháre. Vedenie je s Hodgsonom spokojné.