Main Content

TRANSFER NEWS (6.11.): Mbappé, Mourinho, Bale, Koeman či Chelsea

streda, 6. november 2019 08:06 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Tri ciele Chelsea

Ak Chelsea bude môcť v zimnom prestupovom období kupovať nových hráčov, vedenie Modrých sa zameria na tri mená. Konkrétne na útočníkov Tima Wernera z RB Lipsko, Wilfrieda Zahu z Crystal Palace a na obrancu Bena Chilwella z Leicestru.

Werner číslo jeden

Timo Werner, ktorého sleduje Chelsea, je údajne najväčším zimným prestupovým cieľom Manchestru United. Red Devils v prebiehajúcom ročníku pravidelne posielajú skautov na zápasy Bundesligy, v ktorých hrá RB Lipsko.

Mbappé pre Real

Ak sa Kylian Mbappé rozhodne skončiť v Paríži Saint-Germain, jediným klubom, do ktorého pôjde by mal byť Real Madrid. Tak znejú aktuálne informácie zo Španielska a Francúzska. Biely Balet by za jeho služby musel zaplatiť rekordnú čiastku.

Tri týždne

Vedenie Bayernu Mníchov deklarovalo, že nového trénera klub spozná približne do troch týždňov. Momentálne je favoritom na nahradenie vyhodeného chorvátskeho lodivoda Nika Kovača portugalský The Special One José Mourinho.

Bale chce odísť

Gareth Bale chce opäť odísť z Realu Madrid. Waleskému reprezentantovi sa dlhodobo nepozdáva politika španielskeho klubu, rovnako tak to, ako s ním kluboví šéfovia zaobchádzajú. Najväčším lákadlom pre Balea je Premier League.

Koeman číslo jeden

Ak sa Barcelona rozhodne vyhodiť španielskeho trénera Ernesta Valverdeho, najväčším adeptom na jeho post bude holandský lodivod Ronald Koeman. Koeman má Barcu rád, hrával v nej a rozumie tamojšej filozofii. Najskôr však bude, kvôli povinnostiam pri reprezentácii Holandska, k dispozícii po ME 2020.