Main Content

Novinky z futbalového sveta (16.11.)

streda, 16. november 2011 19:01 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (16.11.)
Novinky z futbalového sveta (16.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Smelý Weiss

Tréner Slovana Vladimír Weiss avizuje, že v zimnej prestávky by rád prebudoval káder úradujúceho majstra. Na zozname posíl sa údajne ocitli aj hráči AS Trenčín Lester Peltier a Aldo Baez.

Viac informácií tu >>>

Low sa nebojí

Tréner nemeckej reprezentácie Joachim Low sa vyjadril, že pred žrebom EURA 2012 sa nebojí žiadneho súpera. Jediným problémom Nemecka je údajne to, že ME sa začínajú až na budúci rok, pričom forma jeho zverencov graduje práve teraz.

Plnšia kasa


Českí futbalisti včera vyhrali v Čiernej Hore a postúpili na EURO 2012. Zaujímavosťou je, že kasa českého futbalového zväzu je už teraz plnšia o osem miliónov eur.

Viac informácií tu >>>

Pred šlágrom


V nedeľu je na programe šláger kola v Corgoň Ligy medzi Trnavou a Žilinou a už dnes začínajú prvé vyjadrenia pred „zápasom jesene.“  Ako prvý sa rozhovoril Miroslav Barčík, ktorý pôsobil v Trnave, no momentálne je kapitánom MŠK . Podľa neho panuje v slovenskom Ríme perfektná atmosféra a na zápas sa teší.

Hiddink skončil

Guus Hiddink už nie je trénerom Turecka. Na lavičke tejto krajiny skončil po neúspešnej baráži s Chorvátskom. Je zaujímavé, že kormidelník, ktorý si v minulosti podmanil fanúšikov Chelsea nedosiahol s Tureckom výraznejší úspech.