Main Content

TRANSFER NEWS (24.11.): Ibrahimovič na lane AC Miláno

nedeľa, 24. november 2019 10:20 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ibrahimovič na zozname posíl

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič je na zozname zimných posíl talianskeho AC Miláno. Celok zo San Sira chce v januárovom transferovom okne urobiť všetko pre to, aby sa bombardér, ktorý končí v Los Angeles Galaxy, vrátil späť do ACM.

Silva za 125 miliónov eur

FC Porto sa pripravuje o enormný záujem o talentovaného sedemnásťročného mladíka Fabia Silvu. Okolo tohto hráča krúži niekoľko veľkoklubov, pričom Draci do jeho zmluvy vložili výkupnú klauzulu na úrovni 125  miliónov eur.

Balotelli môže v zime odísť

Situácia talianskeho útočníka Maria Balotelliho v Brescia Calcio sa komplikuje. Balotelli môže už v januári zmeniť dres, pričom ak odíde, očakáva sa, že ostane súčasťou Serie A. Niekoľko ponúk by mal mať na stole.

Mascherano do Argentíny?

Javierovi Mascheranovi, argentínskemu veteránovi, ktorý hrával v Barcelone či v Liverpoole, čoskoro končí kontrakt v Číne a údajne by sa mohol vrátiť do rodnej krajiny. Veľký záujem o jeho služby má Estudiantes La Plata.

Kessie hráčom SSC Neapol?

Franck Kessie, ktorý podáva optimálne výkony v talianskej Serie A v drese AC Miláno, by mohol v úvode nového kalendárneho roka zmeniť dres. O jeho služby sa eminentne začal zaujímať SSC Neapol.

Eriksen cieľom Juventusu

Dánsky stredopoliar Christian Eriksen, ktorého budúcnosť v Tottenhame Hotspur je neurčitá, je v hľadáčiku talianskeho majstra Juventusu Turín. Tréner Spurs José Mourinho povedal, že musí zistiť, čo sa odohráva v hlave jeho zverenca.