Main Content

TRANSFER NEWS (25.11.): Ronaldo chce Pogbu v Juventuse

pondelok, 25. november 2019 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ronaldo chce Pogbu v Juventuse

Cristiano Ronaldo spolupracuje s vedením Juventusu Turín na tom, aby klub podpísal Paula Pogbu. Francúzsky reprezentant nezažíva v Manchestri United dobrú sezónu, pričom reálne vyzerá návrat do Serie A.

Sterling čaká na rozhodnutie

Raheem Sterling doteraz nepredĺžil s Manchestrom City kontrakt, pretože údajne čaká na to, či španielsky kouč Pep Guardiola predĺžil svoju zmluvu. Ak totiž Pep odíde z Etihad Stadium, je možné, že odíde aj Raheem.

Zaniolo za šesťdesiat miliónov eur?

Manchester United je podľa talianskej tlače v hre o Nicola Zaniola, ktorý sa v dobrom svetle ukazuje v talianskej Serie A v drese AS Rím. Zaniolo je vraj dostupný za šesťdesiat miliónov eur. To sa Diablom zdá priveľa.

Haaland v zime nikam nepôjde

Nórsky útočník Erling Braut Haaland, ktorý je medzi veľkoklubmi na roztrhanie, podľa všetkého ostane v rakúskom Red Bull Salzburg minimálne do konca prebiehajúceho ročníka. Haalanda lákajú do Anglicka, Španielska či Talianska.

Hosťovania pre Manchester United

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer povedal, že Red Devils sa budú v zimnom prestupovom období pozerať na trh s hosťovaniami. Neočakáva sa, že Diabli budú v januári výraznejšie míňať.

Draxler a Paredes na odchode?

Paríž Saint-Germain sa pomaly, ale isto pripravuje na zimné prestupové obdobie, pričom okrem nákupov sa vo veľkom hovorí aj o možných odchodoch. Ponuky na prestup z PSG majú mať hlavne Julian Draxler a Leandro Paredes.