Main Content

HORÚCA AKTUALITA: Ibrahimovič má nový klub. Neuveríte, kam mieri

utorok, 26. november 2019 08:58 | Autor: Martin Gregor

Zlatan Ibrahimovič (Hammarby IF)
Zlatan Ibrahimovič (Hammarby IF) | zdroj: Instagram

Hovorilo sa o AC Miláno, španielskej La Lige, či návrate do Premier League. Manchester United a neskôr aj nový tréner Tottenhamu José Mourinho však možnosť jeho príchodu vylúčili.

Špekulácie o novom pôsobisku Zlatana Ibrahimoviča, ktorý po dvoch sezónach ukončil svoje dobrodružstvo v zámorskej MLS v tíme LA Galaxy, však neutíchali. Neustále bol spájaný s ďalším a ďalším slávnym klubom. Podobne, ako v predchádzajúcich rokoch, počas ktorých si vydobil povesť jedného z top kanonierov sveta. Jeho agent Mino Raiola popritom upozorňoval na "Ibrovu" trhovú hodnotu a prizvukoval požiadavku na plat TOP hviezdy.

O to šokujúcejšie vyzerá dnešné oznámenie Ibrahimoviča na Instagrame, že posilní švédsky klub Hammarby IF,  tretí celok nedávno skončeného ročníka švédskej Allsvenskan. Podrobnosti zatiaľ nevieme, no keďže nie je 1. apríl, zdá sa, že je to oficiálne, hoci nechávame pár percent možnosti, že ide o fórik, ktorý by sa k Zlatanovi "hodil". 

Denník Aftonbladet informoval, že v Hammarby o príchode skúseného kanoniera nechcú teraz hovoriť. "Tento týždeň oznámime viac," povedal tlačový hovorca klubu Love Gustafsson.

Mimochodom spoločnosť AEG, ktorá vlastí LA Galaxy, má podiel aj v tomto švédskom klube.