Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Besiktas - Slovan Bratislava

štvrtok, 28. november 2019 21:27 | Autor: TASR

Ján Kozák ml.
Ján Kozák ml. | zdroj: TASR

Futbalistom ŠK Slovan Bratislava sa nepodarilo postúpiť do ďalšej fázy Európskej ligy. Rozhodla o tom ich dnešná prehra na pôde Besiktasu Istanbul 1:2 (hoci Slovan viedol a druhý gól inkasoval až v závere), no aj remíza Bragy s Wolverhamptonom (3-3). Prinášame vám prvé pozápasové reakcie. 

hlasy po zápase /zdroj RTVS/:

Ján Kozák, tréner Slovana: "Som sklamaný. Hrali sme o víťazstvo a napokon sme prehrali. Vedeli sme, že po polčase domáci niečo zmenia, Ljajič oživil ich hru. Ale rozhodli iné veci, ku ktorým sa nebudem vyjadrovať. Kto robí vo futbale, ten to videl."

Dominik Greif, brankára Slovana: "Je to ťažká prehra. Je to škoda, prvý polčas sme mali výborný. V druhom dejstve Turci zvýšili tlak, boli tam viaceré kontroverzné situácie. Ťažko sa k tomu vyjadruje, musel by som si ich pozrieť na videu."

Erik Daniel, strelec jediného gólu Slovana: "Nebol to môj životný gól, lebo sme napokon prehrali. Prvý polčas bol z našej strany výborný. V druhom dejstve tam Besiktasu všetko padlo. Napriek prehre sa nemáme za čo hanbiť."

Andraž Šporar, útočník Slovana: "Škoda, že sa mi nepodarilo zvýšiť na 2:0. V druhom polčase Besiktas potvrdil svoju kvalitu. Nemôžeme už postúpiť, v zápase s Bragou sa však s našimi fanúšikmi chceme rozlúčiť víťazstvom."

Tabuľka K-skupiny:

1. Braga 5 3 2 0 11:7 11
2. Wolverhampton 5 3 1 1 7:5 10
3. SLOVAN 5 1 1 3 8:9 4
4. Besiktas 5 1 0 4 6:11 3