Main Content

3 otázky pred 13. kolom Primera Division

sobota, 19. november 2011 14:29 | Autor: Jakub Vaverka

3 otázky pred 13. kolom Primera Division
3 otázky pred 13. kolom Primera Division | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

12. kolo španielskej Primera Division so sebou prináša ďalšie zaujímavé otázky. Prečítajte štvrtú časť našej novej rubriky.


  Uvidíme na Mestalle prekvapenie ?

Dnes o 22:00 je vo Valencii na programe menší futbalový sviatok, keď domáce Netopiere privítajú momentálne rozbehnutý a vedúci Real Madrid. Ten v uplynulom kole „rozprášil“ na svojom ihrisku Osasunu vysoko 7-1.  Real je tak logicky favoritom aj tohto šlágru, no sme presvedčení, že Valencia nebude hrať iba druhé husle. Toto mužstvo je na domácom štadióne veľmi silné. Na Real stráca len štyri body a v prípade víťazstva by sa po tomto kole mohli „Netopiere” teoreticky dostať na druhé miesto tabuľky a priblížiť sa tak na dostrel magickému prvému. Dnes pôjde rozhodne o veľa a my si myslíme, že domáci ukradnú Pusinkám minimálne dva body.

Naša predpoveď : ÁNO


  Vyšle Barca jasný signál?


V poslednom kole pred reprezentačnou prestávkou nastúpili zverenci trénera Pepa Guardiolu na štadióne San Mamés proti Bilbau, kde ich okrem katastrofálneho terénu zaskočili aj výborne hrajúci domáci. Vo výbornom zápase sa nakoniec zrodila remíza a oba tímy uznali, že bola spravodlivá. Pre ambicióznych Kataláncov však znamenala sklamanie, pretože na vedúci Real momentálne strácajú tri body a všetci dobre vedia, že o majstrovi rozhodne v tejto sezóne pravdepodobne minimálny bodový rozdiel. Dnes privíta Barca na Nou Campe Zaragozu a iný výsledok ako jasná výhra domácich by bola pre nás prekvapením.

Naša predpoveď : ÁNO


  Odlepí sa Real Sociedad on dna tabuľky ?


Nováčik zo San Sebastiánu je momentálne  na úplnom dne druhej najlepšej ligy sveta. Tento víkend nastúpi Real Sociedad v nedeľu na poludnie na domácom ihrisku proti Espanyolu Barcelona a aj napriek domácemu prostrediu nie je favoritom  hlavne kvôli posledným výkonom, ktoré značia štyri prehry a jednu remízu.

Naša predpoveď : NIE