Main Content

TRANSFER NEWS (16.12.): Haaland si vraj vybral, Guardiola na odchode?

pondelok, 16. december 2019 12:19 | Autor: Jakub Vaverka

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Monza chce Ibru

Zlatan Ibrahimovič, ktorý stále neoznámil svoj nový klub, dostal medializovanú ponuku z malého talianskeho klubu Monza, ktorý momentálne hráva Serie C, čo je tretia najvyššia súťaž na Apeninskom polostrove.

Haaland si vybral

Nórsky supertalent Erling Braut Haaland si podľa anglickej tlače vybral, kde bude hrávať od budúceho kalendárneho roka. Zakončovateľ rakúskeho Red Bull Salzburg by sa vraj mal sťahovať do Manchestru United.

Chelsea získa posilu

Londýnska Chelsea je pripravená reagovať na to, že prehrala 4 z posledných  5 ligových zápasov, pričom Modrí sa chcú v januárovom transferovom okne značne posilniť. Isté však je, že príde minimálne jedná nová posila.

Deschamps radí Giroudovi

Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps radí Olivierovi Giroudovi, aby odišiel z Chelsea. Dôvodom je fakt, že Giroud nehráva, čo ho v konečnom dôsledku môže stáť miesto v nominácii Les Bleus na Euro 2020.

Evans do Manchestru City?

Manchester City pozorne sleduje situáciu na trhu s obrancami, pričom anglický šampión by mohol v januárovom prestupovom období získať Jonnyho Evansa. Evans je v tomto ročníku v drese Leicestru City skutočne výborný.

City sledujú Rodgersa

Manchester City hľadá nového trénera, pretože Pep Guardiola podľa všetkého po konci prebiehajúceho ročníka odíde. Ideálnym adeptom pre Sky Blues je Brendan Rodgers, ktorý odvádza skvelú prácu v Leicestri City.