Main Content

Bude sa 20-ročný talent z LOSC Lille sťahovať do Premier League?

štvrtok, 19. december 2019 11:02 | Autor: Jakub Vaverka

Premier League
Premier League | zdroj: Digisport.sk

Januárové prestupové okno sa nezadržateľne blíži a s ním sa množia rôzne špekulácie. Niekoľko z nich sa týka aj Victora Osimhena, talentovaného mladíka z francúzskeho Lille.

Má 20 rokov a chce ho európska futbalová smotánka. Meno Victor Osimhen si zapamätajte, zrejme o ňom budeme ešte veľa počuť. V tomto ročníku stihol v 23 zápasoch skórovať 12 gólov a na štyri presné zásahy prehrať. Nechýbalo veľa a skóroval by v Lige majstrov aj proti Chelsea.

Osimhen prišiel toto leto do francúzskeho LOSC Lille z belgického Charleroi, pričom tento nigérijský futbalista by sa už čoskoro mohol sťahovať ďalej. „Chelsea, Liverpool a Tottenham Hotspur pozorne sledujú situáciu okolo Victora Osimhena,“ informuje ​Sky Sports News

Chelsea si ho všimla už v skupinovej fáze Ligy majstrov, pričom Osimhen by mohol na Stamford Bridge priniesť vítanú konkurenciu pre Angličana Tammyho Abrahama. Modrí majú sledovať aj Josha Maju, ktorý hráva za Girondins de Bordeaux.

V hre sú ale aj Liverpool, ktorý avizoval zimné posilnenie a už s ním aj začal, pričom zabúdať netreba ani na Tottenham Hotspur. José Mourinho dal jasne najavo, že by rád v januári podpísal aspoň jedno zaujímavé meno.