Main Content

TRANSFER NEWS (21.12.): Saul Niguez do Premier League?

sobota, 21. december 2019 13:15 | Autor: Jakub Vaverka

Saúl Níguez
Saúl Níguez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nejasnosti okolo Nigueza

Okolo Saula Nigueza dlhodobo krúžia európske veľkokluby, ale Atlético Madrid nechce svoju oporu zo stredu poľa predať pod cenu. Španielsky reprezentant bol viackrát spájaný s odchodom do anglickej Premier League.

Pogba v zime nie

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer na tlačovej konferencii odmietol špekulácie o tom, že by mohol francúzsky stredopoliar Paul Pogba odísť v januárovom transferovom okne do španielskeho Realu Madrid.

Ancelotti v Evertone

Je to oficiálne. Taliansky tréner Carlo Ancelotti po konci v SSC Neapol dlho bez práce neostal, siahol po ňom liverpoolsky Everton. Karamelky to oznámili oficiálne dnes, pričom Ancelotti by mal ročne zarábať deväť miliónov libier.

Arteta trénerom Arsenalu

Nového trénera má aj Arsenal. Londýnčania nakoniec získali do svojich radov španielskeho kormidelníka Mikela Artetu, ktorý naposledy pôsobil ako asistent kouča Pepa Guardiolu v konkurenčnom Manchestri City.

Chelsea pôjde po Akém

Londýnska Chelsea je v tomto momente favoritom na získanie holandského obrancu Nathana Akého, ktorý už v minulosti na Stamford Bridge pôsobil. Aké podáva dlhodobo stabilne dobré výkony v AFC Bournemouth.

Spurs loví u konkurenta

Tottenham Hotspur v januárovom prestupovom okne zabojuje o získanie hráča konkurenčného West Hamu United. Konkrétne sa jedná o ospevovaného obrancu Issu Diopa, ktorý sa v tomto ročníku ukazuje vo veľmi dobrom svetle.