Main Content

TRANSFER NEWS (22.12.): José Mourinho zablokoval Manchester United

nedeľa, 22. december 2019 10:53 | Autor: Jakub Vaverka

José Mourinho
José Mourinho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea favoritom

Chelsea je favoritom na získanie anglického reprezentanta Jadona Sancha, ktorý podáva výborné výkony v nemeckej Borussii Dortmund a aj v národnom tíme. The Blues by chceli Sancha získať už v januári.

Isco za 44M?

Španielsky stredopoliar Isco by sa vraj mohol v úvode nového roka sťahovať do anglickej Premier League. Záujem o jeho služby má londýnska Chelsea, ktorá Realu Madrid chystá ponuku vo výške 44 miliónov libier.

Rozhoduje OGS

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer ubezpečil verejnosť, že posledné slovo o posilách Červených Diablov má on. Devils sa chcú v januárovom transferovom okne posilniť, pričom do hry prichádza viacero mien.

Barca nechce prísť o Vidala

Aj keď sa čilský reprezentant Arturo Vidal často spája s odchodom z FC Barcelona, tréner Ernesto Valverde a ani kluboví šéfovia nechcú prísť o jeho služby. O Vidala bol naposledy záujem v talianskej Serie A.

Mourinho zasiahol

José Mourinho zablokoval prestupové snahy Manchestru United, ktorý sa snažil z Tottenhamu Hotspur získať Lucasa Mouru a Erica Diera. The Special One nechce posilňovať svoj bývalý klub, s ktorým sa nerozišiel v dobrom.

Jardim bude voľný

Čoskoro bude pravdepodobne tréner Leonardo Jardim bez práce. Kormidelník AS Monako čelí veľkému tlaku zo strany vedenia aj fanúšikov a povráva sa, že už čoskoro dôjde k jeho výpovedi. O ponuky núdzu nemá.