Main Content

TRANSFER NEWS (23.12.): Mertens, Volland, Zidane, Sancho či Haaland

pondelok, 23. december 2019 10:45 | Autor: Jakub Vaverka

Erling Braut Haaland
Erling Braut Haaland | zdroj: IG Red Bull Salzburg

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Volland do Arsenalu?

Prvou zimnou posilou londýnskeho Arsenalu by sa mohol stať nemecký útočník Kevin Volland, ktorý momentálne oblieka dres Bayeru Leverkusen. Volland bol viackrát spájaný s transferom do Anglicka, ale zatiaľ z toho nebolo nič.

Mertens a Arsenal?

Ďalším menom, ktoré sa spomína v súvislosti s londýnskym Arsenalom je belgický reprezentant Dries Mertens. Mertens je futbalistom SSC Neapol, ale situácia v klube je problematická a očakáva sa výraznejší rez kádrom.

Zidane o útočníkovi

Real Madrid včera iba remizoval s Athleticom Bilbao 0:0, ale tréner Zinedine Zidane na tlačovej konferencii novinárom povedal, že neplánuje v januárovom prestupovom okne kupovať nového zakončovateľa.

O Pogbovi nejasno

Aj keď tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer povedal, že Paul Pogba v januári z Old Trafford neodíde, nakoniec by to nemuselo byť úplne tak. Francúza lákajú predovšetkým Juventus Turín a Real Madrid.

BVB favoritom na Haalanda

Borussia Dortmund je favoritom na získanie nórskeho útočníka Erlinga Brauta Haalanda, ktorý má za sebou vynikajúci polrok v drese rakúskeho Red Bull Salzburg. Tohto zakončovateľa pozorne sledujú aj Juventus, Manchester United a Lipsko.

Sancho neodíde

Vedenie Borussie Dortmund posiela záujemcom o Jadona Sancha jasný odkaz – anglický reprezentant zo Signal Iduna Parku v januárovom prestupovom období neodíde. Chelsea vraj za tohto Angličana núka 120 miliónov libier.