Main Content

TRANSFER NEWS (25.12.): Barcelona loví v Manchestri United

streda, 25. december 2019 13:46 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona
FC Barcelona | zdroj: koláž Šport7.sk

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

75M na posily

Vedenie FC Barcelona zatiaľ presne nevie, po kom v zimnom transferovom období pôjde, ale povráva sa, že Katalánci budú mať na zimné míňanie k dispozícii 75 miliónov eur. Okrem príchodov sa očakávajú aj odchody.

Gomes do FCB?

Prvou zimnou posilou FC Barcelona by sa údajne mohol stať talentovaný mladík Angel Gomes. Gomes je momentálne hráčom Manchestru United, ale na Old Trafford sa zatiaľ nedokázal udomácniť a príliš sa mu nepozdáva ani anglické prostredie.

Werner cieľom

Jedným z hlavných zimných prestupových cieľov Chelsea je nemecký reprezentant Timo Werner. Werner zažíva výborný ročník v Bundeslige, kde oblieka dres RB Lipsko a bojuje o titul. Okrem toho sa mu darí aj v Lige majstrov.

Vieira nebol kontaktovaný

Francúzsky tréner Patrick Vieira a legenda Arsenalu tvrdí, že The Gunners ho počas hľadania nového kormidelníka nekontaktovali. Vieira svojho času patril medzi najväčšie hviezdy The Gunners. Dnes vedie Nice v Ligue 1.

Rodriguez do Neapola?

Švajčiarsky reprezentant Ricardo Rodriguez by mohol v januárovom transferovom okne opustiť trápiace sa AC Miláno a zamieriť do konkurenčného SSC Neapol. Krajný obranca hľadá v tomto období novú výzvu.

Odkaz pre Chelsea

Vedenie Borussie Dortmund odkázalo londýnskej Chelsea, že Jadon Sancho môže zmeniť dres už v úvode nového roka, ale tento ospevovaný anglický reprezentant bude stáť prinajmenšom sto miliónov libier.