Main Content

TRANSFER NEWS (26.12.): Záujem o Neymara je späť

štvrtok, 26. december 2019 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal a Koulibaly?

Arsenal hľadá posily na zimné prestupové obdobie, pričom zvučným menom, ktoré posilní Kanonierov by sa mohol stať senegalský reprezentant Kalidou Koulibaly. Koulibaly vraj má v úmysle opustiť Neapol.

Opäť záujem o Neymara

Španielske médiá hlásajú, že Neymarov návrat do Barcelony by nemusel byť vylúčenou záležitosťou. Počas Štedrého Dňa sa objavili správy, že by mohol brazílsky zakončovateľ za istých okolností opustiť PSG a vrátiť sa do FCB.

Rabiot neodíde

Adrien Rabiot je nespokojný v Juventuse Turín, ale klubové vedenie mu nepovolí odísť na hosťovanie do konca tohto ročníka. Francúzsky stredopoliar buď ostane v Turíne alebo odíde natrvalo, nie iba na hosťovanie.

Can na lane PSG

Emre Can by mohol v januárovom transferovom okne opustiť Juventus Turín a zamieriť do francúzskej Ligue 1, kde sa o jeho služby zaujíma Paríž Saint-Germain. Opačným smerom by mohol zamieriť Paredes.

Cutroneho návrat?

Niekdajší útočník AC Miláno Patrick Cutrone, ktorý momentálne oblieka dres Wolverhamptonu Wanderers, by sa mohol sťahovať späť do talianskej Serie A. Záujem o jeho služby prejavil tamojší celok AFC Fiorentina.

Guehi má ponuky

Talentovaný obranca londýnskej Chelsea Guehi by mohol odísť v zimnom prestupovom období na hosťovanie do konca sezóny. Má niekoľko ponúk, pričom ide o to, aby v mladom veku pravidelne mohol nastupovať.