Main Content

TRANSFER NEWS (4.1.): Sancho a Chelsea? V januári to nepôjde

sobota, 4. január 2020 11:24 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea si musí počkať

Londýnska Chelsea si musí počkať. Vedenie Borussie Dortmund totiž jasne deklarovalo, že anglický reprezentant Jadon Sancho v januárovom prestupovom období nezmení dres. Faktom ale je, že The Blues sú v prípade Sancha najväčším favoritom na jeho získanie.

Maddison nikam nepôjde

Tréner Leicestru City Brendan Rodgers jasno, James Maddison v zimnom prestupovom období nikam neodíde. Anglický reprezentant podáva v tomto ročníku fantastické výkony a zaujíma sa oňho hlavne Manchester United, ale The Foxes ho predať nemienia. 

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Pogba dohral

Britské bulvárne plátky hlásajú, že francúzsky stredopoliar Paul Pogba v Manchestri United prakticky dohral a čím skôr z klubu odíde, tým lepšie to bude pre obe strany. Povráva sa, že Francúz by mohol prestúpiť do Juventusu Turín či Realu Madrid.

Fernandinho ostane

Tréner Manchestru City Pep Guardiola nepochybuje o tom, že stredopoliar Fernandinho, ktorý dokáže hrať aj na poste obrancu, po sezóne so Sky Blues predĺži svoj aktuálny kontrakt, ktorý na konci ročníka končí. 

Fernandinho
Fernandinho | zdroj: TASR

Vallejo sa vracia

Obranca Jesus Vallejo, ktorý pred sezónou odišiel z Realu Madrid do Wolverhamptonu Wanderers na hosťovanie, je pripravený sa vrátiť do španielskej La Ligy. Faktom je, že Vallejo sa v anglickej Premier League nedokázal presadiť podľa predstáv.

Minie Real 30M na Reiniera?

Real Madrid je ďalším klubom, ktorý sa zaujíma o brazílskeho mladíka Reiniera, ktorý podáva kvalitné výkony v rodnej krajine v drese slávneho Flamenga. Treba dodať, že tento nádejný futbalista má iba 17 rokov. Real by za jeho služby mohol minúť 30 miliónov eur.