Main Content

Leicester City by mohol získať posilu z FC Barcelona

piatok, 10. január 2020 10:39 | Autor: Jakub Vaverka

FC Barcelona
FC Barcelona | zdroj: koláž Šport7.sk

Leicester City si dáva pozor na to, aby neprišiel v januári o svoje opory. Práve naopak, Líšky by sa mohli v zimnom transferovom období posilniť.

Leicester City jasne deklaroval, že v januárovom transferovom okne nebude predávať svoje opory. Potvrdil to aj kormidelník Brendan Rodgers. Práve naopak, momentálne to vyzerá, že The Foxes by sa pred koncom zimného prestupového obdobia mohli posilniť.

LCFC je v hre o barcelonského obrancu Moussu Waguého. Wagué je 21-ročný senegalský reprezentant, ktorému sa dlhodobo nedarí presadiť do zostavy katalánskeho giganta. „Leicester by Waguého mohol získať na hosťovanie s opciou na trvalý nákup.“ 

S informáciami prišiel taliansky novinár ​Nicoló Schira. „Anglický klub momentálne rokuje s Barcelonou, pričom všetko by malo byť vyriešené v najbližších dňoch. Leicester by chcel, aby v hosťovaní bola opcia na prestup.“

Leicester má Premier League veľmi dobre rozohranú, i keď z toho možno nebude majstrovský titul, TOP 4 by Líškam uniknúť nemusela. Klub preto pomaly, ale isto môže zvažovať aj prestupové kroky smerom k jesennej Lige majstrov.