Main Content

Novinky z futbalového sveta (24.11.)

štvrtok, 24. november 2011 17:38 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (24.11.)
Novinky z futbalového sveta (24.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám dnešné pokračovanie tradičnej rubriky so súhrnom všetkých podstatných správ z dnešného dňa vo svete futbalu.

Cavani che zostať
Edison Cavani je na prestupovom trhu veľmi lukratívnym atriklom, no ako sa sám vyjadril nemá ani najmenší záujem meniť meno zamestnávateľa a najradšej by ostal v SSC aj v nasledujúcich sezónach. Trhová cena zakončovateľa Neapolu je momentálne vyššia ako cena Mareka Hamšíka. Cavaniho cení renomovaný portál transfermakt na hodnotu 25 miliónov eur, Hamšík je o milión "lacnejší".

Nedocenený ?
Útočník Viktorie Plzeň Marek Bakoš je podľa trénera Pavla Vrbu nedocenený a keby bol Čech, tak by bol aj v reprezentácii. Na Slovensku ho však tréner Weiss prehliada. Prečítajte si zaujímavý komentár k tejto téme mojej kolegyne zo Sport7.sk Michaely Urban tu.

Prvý APOEL

APOEL Nikózia, ktorý v treťom predkole Ligy Majstrov vyradil Slovan Bratislava šliape ako hodinky a včera si remízou so Zenitom v Petrohrade zaistil postup do ďalšej fázy. APOEL je tak prvým cyperským tímom v osemfinále Ligy Majstrov.

Götze na roztrhanie

Obrovský talent nemeckého futbalu Mario Götze je na futbalovom trhu skutočne žiadaným artiklom. O služby najväčšej hviezdy Dortmundu sa zaujímal naposledy Arsenal, no jeho manažér odkázal záujemcom, že je nepredajný. Údajná trhová cena tohto len 19 ročného stredopoliara činí 30 miliónov eur.

Kaščák mimo
Špílmacher Spartaka Trnava Marek Kaščák sa prednedávnom zranil a bolo jasné, že nestihne záver jesene. Konečný ortieľ je však horší ako kompetentní čakali. Kaščák bude mimo až pol roka.