Main Content

Novinky z futbalového sveta (26.11.)

sobota, 26. november 2011 18:26 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (26.11.)
Novinky z futbalového sveta (26.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám dnešné pokračovanie tradičnej rubriky so súhrnom všetkých podstatných správ z dnešného dňa vo svete futbalu.

Gerrard ešte mimo
Legenda Liverpoolu Steven Gerrard plánoval návrat na trávniky túto nedeľu v superšlágri kola Premier League, keď jeho LFC hostí Manchester City. Populárny Stevie si však bude musieť na „comeback“ ešte počkať a nedeľný šláger určite nestihne.

Gignac v B tíme
Kanonier Olympique-u Marseille André Pierre Gignac pravdepodobne odíde počas zimného prestupového obdobia do iného klubu. Dôvodom je jeho nedávny konflikt s trénerom Didierom Deschampsom. Ten ho okamžite neváhal preradiť do B mužstva a ak sa táto situácia čoskoro nevyrieší na prestupovom trhu sa objaví nový zaujímavý artikel.

Spokojný Alex

Mnohí tréneri v súčasnej dobe apelujú na klubových šéfov s požiadavkami na nové posily, no nemusí to byť vždy pravda. Sir Alex Ferguson sa totiž vyjadril, že nepotrebuje nového stredopoliara, pretože so svojimi záložníkmi je spokojný.

Škaredo a tvrdo

Tréner Atlética Madrid Georgio Manzano v jednom rozhovore prezradil, že vo víkendovom šlágri proti Realu Madrid naordinuje svojim zverencom škaredú a tvrdú taktiku, ktorá bude podložená odvahou. Nuž, nápad je to „zaujímavý”. Uvidíme ako to bude vyzerať na trávniku...

Tévez do AC?

V kuloároch sa pošepkáva, že AC Miláno by údajne rado získalo do svojho košiaru Carlosa Téveza z Citizens. Čosi ste sa  o tom mohli dočítať už vo včerajšom diely našej druhej pravidelnej rubriky Správy dňa  z Premier League. Dnes však vedenie talianskeho majstra tieto správy dementovalo. O ďalšom vývoji situácie vás budeme informovať v ďalších článkoch na sport7.sk.

Milito zabojuje o miesto v zostave

Argentínsky reprezentant Diego Milito prežíva nevydarenú sezónu no o odhode z Interu Miláno údajne ani len neuvažuje. “Neviem odkiaľ sa objavili špekulacie o mojom odchode. Som šťastný, že hrám za Nerazurri”.