Main Content

Novinky z futbalového sveta (27.11.)

nedeľa, 27. november 2011 15:19 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (27.11.)
Novinky z futbalového sveta (27.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prinášame vám dnešné pokračovanie tradičnej rubriky so súhrnom všetkých podstatných správ z dnešného dňa vo svete futbalu.



Trapattoni predĺžil

Tréner írskej futbalovej reprezentácie predĺžil zmluvu so svojim zamestnávateľom Írskou futbalovou federáciou. Niet divu, keďže sa mu podarilo s Írmi postúpiť na EURO 2012 do Poľska a na Ukrajinu. Giovanni Trapattoni mohol byť so svojim mužstvom aj na MS 2010, no o postup ich obrala Henryho ruka v baráži o postup.

Barca si zavarila

Mnohými považovaný najlepší klub na svete FC Barcelona si poriadne zavarila. Zverenci Pepa Guardiolu totiž včera v noci zahanbujúco prehrali v Madride s Getafe a na prvý Real Madrid, ktorý v derby zdolal Atlético 4:1, strácajú už šesť bodov. Myslíte si, že ich ešte dokážu dobehnúť?

Smutný deň pre Wales

F
utbal na Britských ostrovoch prežíva čierny deň. Vo veku 42 rokov svet opustil tréner Walesu Gary Speed, ktorý spáchal samovraždu. Gary Speed bol vynikajúci bývalý záložník, ktorý počas kariéry obliekal dresy Leedsu, Evertonu, Newcastlu i Boltonu.

Rendla do USA

Slovenský talent Andrej Rendla, ktorý len prednedávnom predĺžil zmluvu s holandským Twente Enschede si od futbalu istý čas nútene oddýchne. Musí totiž odcestovať na operáciu ľavého kolena do USA a dĺžka jeho absencie je zatiaľ neznáma.

Red Bull sa prebudil

Red Bull Salzburg, ktorý je súperom Slovana Bratislava v F skupine Európskej Ligy bol v kríze a mnoho zlých hlasov si žiadalo odstúpenie trénera Ricarda Moniza. Vyzerá to však tak, že kríza pominula, keďže „soľné mesto“ cez víkend v lige zdolalo Kapfenberg vysoko 6-0.

Anketa
Myslíte si, že sa stala Žilina zaslúžene jesenným majstrom ?