Main Content

Mauricio Pochettino – budúci nový tréner Atlética Madrid?

streda, 5. február 2020 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Mauricio Pochettino v tejto sezóne dostal v Tottenhame Hotspur výpoveď a momentálne je bez práce. Hovorí sa, že by sa čoskoro mohol vrátiť do futbalového kolotoča. Konkrétne do španielskej La Ligy.

Diego Simeone je dlhodobým trénerom Atlética Madrid, ale práve v aktuálnom ročníku silnejú hlasy, že populárny El Cholo môže z Wanda Metropolitano odísť. Rojiblancos vraj potrebujú nový vietor, ktorý by ich mohol posunúť hlbšie do boja o cenné trofeje.

„Atlético Madrid zvažuje, že dlhodobou náhradou za Diega Simeoneho bude Mauricio Pochettino, bývalý tréner Tottenhamu Hotspur. Argentínsky kormidelník uviedol, že jeho ďalšie pôsobisko bude v La Lige alebo v Premier League,“ píšu novinári z Veľkej Británie. 

„Do konca Simeoneho zmluvy ostávajú dva roky, ale Atlético Madrid chce situáciu vyriešiť dlhodobo. Pochettino je momentálne hlavným adeptom,“ informuje The Telegraph.

Diego Simeone podľa všetkého ešte dokončí aktuálny ročník a následne sa uvidí, čo ďalej. Pochettino má skúsenosti so španielskou La Ligou, v minulosti trénoval barcelonský Espanyol.