Main Content

TRANSFER NEWS (6.2.): Leroy Sané do Bayernu Mníchov?

štvrtok, 6. február 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Leroy Sané
Leroy Sané | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bayern a Sané

Vedenie Bayernu Mníchov sa stále nevzdalo a v letnom transferovom súboji zabojuje o nemeckého krídelníka Leroya Saného. Sané je aktuálne hráčom Manchestru City, ale hovorí sa o jeho možnom prestupe niekam inam.

Chelsea a Sancho

Londýnska Chelsea pozorne sleduje Jadona Sancha, ktorého príchod na Stamford Bridge bol v hre už v zimnom prestupovom období. Sancho je hviezdou Borussie Dortmund a jeho situáciu sleduje niekoľko veľkoklubov.

Werner do Chelsea?

Ďalším hráčom, ktorého vedenie Chelsea sleduje je nemecký útočník Timo Werner. Kanonier RB Lipsko v zime odmietol prestúpiť, pretože v Red Bulle bojuje o nemecký titul a taktiež jeho klub hrá v Lige majstrov.

Grealish je pokojný

Kapitán Aston Villy Jack Grealish hrá v tejto sezóne výborný futbal a vo veľkom sa hovorí o jeho možnom prestupe niekam inam, pričom favoritom na jeho kúpu je hlavne Manchester United. Samotný Grealish je zdržanlivý a nikam sa neponáhľa.

Pogbov odchod sa blíži

Odchod francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu z Manchestru United sa podľa dostupných správ blíži. Vo veľkom na ňom pracuje predovšetkým hráčov agent Mino Raiola, ktorý by ho rád predal do Realu Madrid či do Juventusu Turín.

Odegaard od leta?

Nórsky mladík Martin Odegaard, ktorý je momentálne na hosťovaní z Realu Madrid v Reale Sociedad San Sebastián by vraj mohol byť od letnej prípravy súčasťou prvého mužstva Merengues. Dôvodom sú jeho kvalitné výkony v tomto ročníku.