Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.11.)

utorok, 29. november 2011 18:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (29.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.



Lopez by mal nahradiť Cassana

Hoci je Carlos Tevéz transferovou prioritou AC Miláno počas zimného prestupového obdobia (s Manchestrom City sa chcú dohodnúť na hosťovaní do konca sezóny) Milánčania by radi získali ešte jedného útočníka. Podľa talianskych médií by nim mohol byť ďalší Argentínčan Maxi Lopez z Catanie. 

Barcelonská poistka
Vedenie katalánskeho giganta FC Barcelona si podľa zahraničných médií poistilo služby talentovaného Martina Montoyu, o ktorého malo záujem hneď niekoľko tímov. Montoya je podľa mnohých odborníkov hviezdou budúcnosti.

Kicker volil

Populárny nemecký futbalový časopis Kicker zverejnil po uplynulom víkendovom kole ideálnu jedenástku Bundesligy: Baumann (Freiburg) - Santana (Dortmund), Naldo (Werder), Dante (Gladbach) - Töre (Hamburk), Hunt (Werder), Arango (Gladbach), Lewandowski (Dortmund) - Derdiyok (Leverkusen), Hanke (Gladbach), Lasogga (Hertha).

Záletník Mancini

Bývalý futbalista Interu Miláno alebo AS Rím Brazílčan Mancini očividne nevie čo so sebou. Aktuálne si poriadne zavaril, keď ho odsúdili na dva roky a osem mesiacov za sexuálny útok.

12.12.

Predaj vstupeniek na futbalové EURO 12 má začať na internete v magický dátum 12.12. a organizátori čakajú veľký prideľ ponúk o lístky, no všetko je nastavené tak, aby to dostupné systémy a predajne vydržali.

Čech medzi najlepšími

Medzi najlepšími legionármi 13. kola Premier League sa podľa denníka The Sun objavil aj  brankár Chelsea Petr Čech, ktorý si udržal proti Wolverhamptonu čisté konto a so spoluhráčmi sa radoval z víťazstva 3-0.

Marseille láka Greizmanna

Mladý francúzsky útočník Antonie Greizmann sa objavil v hľadáčiku francúzskeho veľkoklubu Olympique Marseille. Talentovaný Francúz momentálne pôsobí v Primera Division, kde oblieka dres Realu Sociedad.

Pasqual predĺžil s Fiorentinou

29-ročný obranca Manuel Pasqual predĺžil zmluvu s talianskou Fiorentinou a vyhol sa tak ďalším špekuláciám o jeho prestupe. V klube je podľa novej zmluvy viazaný až do konca sezóny 2013/2014.

Zošák na odchode zo Žiliny
27 ročný záložník Žiliny Štefan Zošák si bude údajne počas zimy hľadať nového zamestnávateľa. Tréner Šošonov Luboš Nosický mu totiž podľa eurofotbal.cz naznačil, že s jeho službami už ďalej nepočíta.