Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.)

streda, 30. november 2011 18:10 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Van der Wiel do Španielska ?
Zimný prestupový termín sa blíži a s ním sa stupňujú špekulácie a dohady okolo presunov hráčov. Aktuálne sa objavila správa o tom, že talentovaný bek Ajaxu Amsterdam a holandskej reprezentácie Gregory Van der Wiel zmení dres. O jeho služby má totiž eminentný záujem Valencia. Cena 23-ročného Holnanďana je podľa portálu transfermarkt 10 miliónov eur.

Anelka kohútom ?

Nicolas Anelka sa už viackrát vyjadril, že nie je spokojný  tým , že v Chelsea dostáva oproti ostatným útočníkom veľmi málo priestoru a rád by z klubu odišiel. O jeho služby sa údajne zaujíma Tottenham Hotspur, no je málo pravdepodobné , že by The Blues pustili svojho útočníka k londýnskej konkurencii. Anelková aktuálna hodnota je 10 miliónov eur.

Zranený Rangel

Nováčikovi anglickej Premier League Swansea City sa bude musieť štyri týždne zaobísť bez svojho spoľahlivého obrancu Angela Rangela, ktorý si zranil väzy v členku a musí tak nútene pauzovať.

Žilina víťazne

Jesenný majster Corgoň Ligy MŠK Žilina dnes nastúpil na prípravný zápas proti druholigovej Dubnici a po víťazstve 2-1 mohol tréner Ľuboš Nosický vyjadriť spokojnosť.

Slovan v Španielsku

Futbalisti Slovana Bratislava dnes pricestovali do Bilbaa, kde si zajtra od 21:00 zmerajú sily s domácim Athleticom. Budú to mať však veľmi ťažké, lebo na mýtickom štadióne San Mamés v tejto sezóne nevyhrala ani Barcelona.

Wilfried do Chelsea?

V kuloároch sa objavila správa o tom, že pozorovatelia Chelsea FC si zobrali pod drobnohľad bývalého útočníka Sparty Praha Bonyho Wilfrieda, ktorý momentálne pôsobí v Holandsku.