Main Content

Mauro Icardi na roztrhanie: V lete bude mať až 5 možností

pondelok, 24. február 2020 10:31 | Autor: Timotej Gašper

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

O argentínskeho útočníka sa podľa najnovších informácií môže už o pár mesiacov strhnúť veľká prestupová bitka. Možností má viacero a záujem je hlavne v Španielsku, Anglicku i Taliansku. 

Útočník svetovej triedy známy tiež pre svoje kontroverzné momenty na aj mimo ihriska, je aktuálne na hosťovaní v Paríži Saint-Germain, kam prišiel z milánskeho Interu. Juhoameričan, ktorý v minulosti strávil pár rokov aj v barcelonskej akadémií La Masia, dal v tomto ročníku za PSG už 19 gólov a potvrdil tak rolu kvalitného zakončovateľa. Pre parížsky celok je teda Icardi platnou hviezdou, no ako informujú povíkendové správy, klub spod Eiffelovej veže nemá v pláne uplatniť na jeho služby opciu vo výške 65 miliónov eur. Otvára sa teda otázka, aký dres bude 27-ročný útočník obliekať v novej sezóne, pričom možností je podľa portálu FourFourTwo až päť. 

Veľký záujem je v španielskej La Lige, kde sa o služby Maura Icardiho prirodzene bijú giganti FC BarcelonaReal Madrid. Šance na odchod do hlavného mesta sú stále vyššie, keďže v Barcelone má veľké ba až rozhodujúce slovo Lionel Messi, ktorý má s Icardim osobné konflikty a vzhľadom na aktuálnu situáciu nie je isté, či by vedenie Barcelony chcelo riskovať narušenie komfortu svojej najväčšej hviezdy. Portál FourFourTwo dodáva, že Icardi sa môže vrátiť aj do talianskej Serie A, no už nie do Interu, ale do konkurenčného Juventusu. V Turíne by však muselo prísť k odchodu Gonzala Higuaina. 

Ďalšou možnosťou je anglická Premier League, kde najväčší záujem prejavuje londýnska Chelsea. Frank Lampard chce do tímu priviesť veľkú kvalitu aj skúsenosti, no musí si taktiež dať pozor na Icardiho slabú vôľu voči autoritám či pravidlám. Piatou možnosťou je stále aj zotrvanie v Parku Princov, no ako je uvedené vyššie, Paríž podľa aktuálnych informácií neplánuje aktivovanie opcie na trvalý prestup.